روغن تراپی مو در خانه چگونه انجام می شود و چه مزایایی دارد؟

ساخت وبلاگ

مو نقش بسیار مهمی در زیبایی دارد. همه ما دوست داریم که موهای سالم و پرپشت داشته باشیم. مو نیز مانند تمام قسمت های بدن نیاز به مراقبت و رسیدگی دارد و اگر از موهایتان مراقبت نکنید ممکن است با مشکلاتی مانند ریزش مو، شوره سر، موخوره و … درگیر شوید. استفاده از شامپوهای مخصوص، ماسک مو داخل و بعد از حمام، روغن تراپی، ماساژ کف سر و در آخر انجام روش های کلینیکی همگی در جلوگیری و درمان مشکلات محتلف مو و پوست سر مفید هستند.

روغن تراپی یکی از موثرترین روش ها برای تقویت موهای سر است. ولی باید بدانید چه روغنی مناسب موهای شما است. در ادامه با ما همراه باشید تا راجع به انواع روغن ها، چگونگی روغن تراپی مو در خانه و …. توضیح بدهیم. همچنین، اگر به آموزش آرایشگری و روش های زیبایی و تراپی مو علاقه مند هستید، می توانید در دوره آموزش کار با تجهیزات تراپی مو شرکت کنید.

روغن تراپی مو چیست

روغن تراپی مو چیست؟

به ریختن روغن روی موهای سر و ماساژ دادن آن بر روی کف سر و موها، روغن تراپی مو می گویند. روغن تراپی از قدیم در میان مردم رواج داشته است و ریشه این عمل به هند بر می گردد. در هند، روغن تراپی به عنوان یکی از اصول زندگی در میان مردم نهادینه شده است. مردم هند به خصوص خانم ها و دختران جوان، در روز زمانی را به روغن تراپی اختصاص می دهند.

این روش مزایای فراوانی دارند و موها را بسیار نرم و لطیف می کند. ما در ادامه به توضیح مزایای روغن تراپی می پردازیم.

بهترین روغن برای روغن تراپی مو

روغن های بسیاری برای روغن تراپی وجود دارد ولی همه آن ها برای شما مناسب نیستند. شما باید اول طبع خود و نیاز موهایتان را بشناسید و سپس به سراغ انتخاب روغن بروید. ما در این قسمت به معرفی چند روغن مناسب برای روغن تراپی می پردازیم.

روغن درمانی مو

۱. روغن کنجد

این روغن دارای ویتامین های بسیاری از جمله B1، مس، منگنز، کلسیم، فسفر، منیزیم و روی است. ویتامین های موجود در این روغن باعث می شوند که این روغن برای درمان ریزش مو بسیار مفید باشد. همچنین خواص ضد باکتریایی دارد که برای درمان و جلوگیری از شوره سر عالی است

۲. روغن آرگان

روغن آرگان در اصل مختص به مراکش است. خواص بی نظیر روغن آرگان همه را متحیر کرده است. آرگان تراپی برای ترمیم مو، درمان ریزش مو، جلوگیری از سفید شدن موها و … موثر است.

۳. روغن نارگیل

روغن نارگیل با بوی فوق العاده ای که دارد، طرفداران بسیاری دارد. این روغن برای جنوب آسیا است. برای روغن تراپی ساقه مو، روغن نارگیل بهترین انتخاب است.

روغن تراپی مو خانگی

۴. روغن بادام

روغن بادام از روغن کنجد سبک تر و از روغن نارگیل سنگین تر است. حاوی ویتامین‌های B،K ،E  و … است. این روغن همچنین برای رشد مو بسیار عالی است و انتخابی مناسب برای موهای چرب محسوب می شود.

۵. روغن مورینگا

روغن گیاه مورینگا برای مراقبت از موهای خشک و دهیدراته بسیار مناسب است. زیرا حاوی اسید اولئیک است که آن را به یک مرطوب کننده بی نظیر برای مو تبدیل می کند.

۶. روغن آملا

روغن آملا خاصیت خنک کنندگی دارد و برای افرادی با تیپ بدنی پیتا دوشا که موهای نازک و قرمز دارند و دمای بدن آن ها بالاست مناسب است.

بهترین روغن برای روغن تراپی مو

مزایای روغن تراپی مو

روغن ها مزایای بسیاری برای مو دارند. شما با چرب کردن موهایتان به صورت مکرر با روغن، از وز شدن مو، ساییگی مو، موخوره و … جلوگیری می کنید. مزایای روغن تراپی شامل موارد زیر است:

  • با چرب کردن مو از دوشاخه شدن مو و موخوره جلوگیری می شود.
  • روغن تراپی مو باعث رفع خشکی سر می شود که موجب از بین رفتن شوره های سر می شود.
  • این روش قبل از حمام، اثر مواد شیمیایی شامپو ها بر روی مو را کاهش می دهد.
  • روغن تراپی کف سر باعث افزایش گردش خون می شود.
  • استحکام موها را افزایش می دهد.
  • موخوره ها را کاهش می دهد.
مزایای روغن تراپی مو

عوارض و مضرات روغن تراپی برای مو

با اینکه روغن ها گیاهی هستند اما ممکن است برای تمامی افراد مناسب نباشند. برای اینکه از این مورد مطمئن شوید از روغن هایی استفاده کنید که ۱۰۰ درصد طبیعی هستند و هیچ گونه مواد شیمیایی در داخل آن ها استفاده نشده است. ولی با این حال اگر بار اول است که از آن روغن استفاده می کنید، بهتر است که تست حساسیت  انجام دهید. برای تست حساسیت کمی از روغن را به آرنج خود بزنید و اگر بعد از گذشت ۲۴ ساعت هیچ تغییری مشاهده نکردید، با خیال راحت از آن روغن استفاده کنید.

نحوه روغن تراپی در خانه

شما می توانید موهایتان را به چند صورت روغن تراپی کنید. ما در این مقاله به دو مورد از انواع روغن تراپی اشاره می کنیم که شامل روغن تراپی در حمام و بعد از حمام است.

روغن تراپی مو در حمام

روغن تراپی مو در حمام
  • در ابتدا باید روغن مناسب با موهای خود را انتخاب کنید.
  • در مرحله بعد موهایتان را بشویید. روغن تراپی روی موهای تمیز اثر بیشتری دارد زیرا می تواند به طور عمیق تری به کوتیکول های مو نفوذ کند.
  • ۳ تا ۶ قاشق از روغن مخصوص را در ظرفی بریزید و به مدت ۱۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا کمی گرم شود.
  • قبل از شروع کار، مقداری از روغن را روی مچ دستتان تست کنید تا مطمئن شوید خیلی داغ نیست.
  • موهایتان را شانه کنید تا تمام گره های آن باز شود و روغن به راحتی به تمام موها برسد.
  • سپس روغن را به موهایتان بزنید و ماساژ بدهید. اجازه دهید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بر روی موهایتان باقی بماند.
  • سپس موهایتان را آبکشی کنید و از ماسک مو مناسب استفاده کنید.

روغن تراپی مو بعد از حمام

  •  بعد از استحمام، موهایتان را تا حدی خشک کنید که حدود ۳۰ درصد نم دار باشد.
  • سپس از یک روغن مناسب به اندازه چند قطره به ساقه موهایتان بزنید و ماساژ دهید.
  • در آخر اجازه دهید تا موهایتان به صورت طبیعی خشک شود.
روش روغن تراپی مو

آیا روغن تراپی مو برای شما مناسب است؟

اگر موهای شما خشک، شکننده، وز، رنگ شده یا مستعد موخوره هستند، درمان با روغن داغ می تواند مفید باشد. روغن با بستن کوتیکول های مو می تواند از موهای شما در برابر آسیب محافظت کند و همچنین نقش موثری در مرطوب کردن آن ها ایفا کند.

اگر مو یا پوست سرتان چرب است، باید از روغن کمتری استفاده کنید. همچنین روغن های سبک مانند جوجوبا و بادام انتخاب های مناسب تری برای شما هستند، زیرا سریع تر جذب می شوند و ظاهر موهای شما را بیش از حد چرب نمی کنند. روغن نارگیل به دلیل غلظت بالا و مرطوب کنندگی قوی خود می تواند برای موهای خشک مناسب تر باشد.

سخن آخر

روغن تراپی مو برای موهای طبیعی که خشک، شکننده یا آسیب دیده هستند بهترین اثر را دارد. این روش درمانی همچنین برای محافظت از موهای شما و مرطوب کردن آن ها بسیار مفید است.

با اینکه بهتر است این روش درمانی را در یک آرایشگاه و توسط افراد متخصص انجام دهید، اما می توانید آن را در خانه نیز انجام دهید. فقط باید مطمئن باشید که تمام دستورالعمل های لازم را اجرا می کنید.

اگر به روغن خاصی حساسیت دارید، یا اگر این روش به کاهش خشکی پوست و موی شما کمکی نمی کند، با پزشک متخصص پوست و موی خود مشورت کنید.

نوشته روغن تراپی مو در خانه چگونه انجام می شود و چه مزایایی دارد؟ اولین بار در دترلند. پدیدار شد.

تبریک سال ۱۴۰۰ + اس ام اس، متن و عکس...
ما را در سایت تبریک سال ۱۴۰۰ + اس ام اس، متن و عکس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد جواد عظیم بازدید : 331 تاريخ : شنبه 7 خرداد 1401 ساعت: 22:06