ادعای دبیرکل ناتو درباره حمله چین به تایوان/صربستان: جنگ سوم جهانی در پیش است / درخواست نمایندگان کنگره برای ارسال جنگنده «اف-16» به اوکراین

ساخت وبلاگ

ادعای دبیرکل ناتو درباره حمله چین به تایوان/درخواست نمایندگان کنگره برای ارسال جنگنده «اف-16» به اوکراین

بین الملل تابناک: سیصد و پنجاه و هفتمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

دفاع سیمور هرش از «جنگ‌ پوتین»

۱۴۰۱/۱۱/۲۹ - ۲۱:۱۰

سیمور هرش، روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکایی گفت که عوامل خاصی پشت تصمیم ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه برای آغاز عملیات نظامی علیه اوکراین وجود داشت.

 سیمور هرش در مصاحبه با «کنسرسیوم نیوز» گفت: عواملی پشت این تصمیم وجود داشت. این عملیات، بدون دلیل و توجیه نبود.

هرش خاطرنشان کرد: گسترش ناتو و این تصور که ناتو ممکن است اوکراین را وارد ناتو کند...چیزهای نگران‌کننده‌ای وجود داشت.

این روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکایی توضیح داد: ما موشک‌هایی را در مرز با روسیه قرار دادیم و آنها را تدافعی می‌نامیم اما به راحتی می‌توان آنها را به موشک‌هایی تبدیل کرد که مسکو را در ۷ تا ۸ دقیقه از بین ببرند.

در هشتم فوریه، سیمور هرش در مقاله‌ای به نقل از یک منبع نوشت که غواصان نیروی دریایی ایالات متحده با کمک متخصصان نروژی مواد منفجره را در زیر خط لوله‌های گاز نورد استریم ۱ و ۲ تحت پوشش مانور بالتاپز که ژوئن ۲۰۲۲ بود، قرار دادند.

به گفته هرش، جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا پس از ۹ ماه رایزنی با مقامات امنیت ملی کشورش، تصمیم به انجام این عملیات گرفت. آدرین واتسون، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در اظهارنظری به تاس گفت که مطلب سیمور هرش کاملاً دروغ و کاملاً تخیلی است.

ریشی سوناک: وقتش رسیده که غرب سلاح‌های در حد ناتو را به اوکراین بفرستد

۱۴۰۱/۱۱/۲۹ - ۲۱:۱۰

نخست‌وزیر انگلیس در کنفرانس امنیتی مونیخ می‌گوید، غرب باید «قابلیت‌های پیشرفته و در حد ناتو را به نیروهای مسلح اوکراین که برای بیرون راندن نیروهای روسیه از سرزمین خود لازم دارند، بدهد.»

به گزارش پی‌ای میدیا گروپ، «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس در کنفرانس امنیتی مونیخ که از جمعه آغاز به کار کرده، می‌گوید که «برای تقویت امنیت بلندمدت اوکراین کارهای بیشتری لازم است که انجام شود و رهبران باید حمایت نظامی از این کشور جنگ‌زده را دو برابر کنند.»

نخست‌وزیر جوان انگلیس از سخنرانی عصر امروز خود در مجمع جهانی امنیتی آلمان استفاده خواهد کرد تا استدلال کند که «تامین صلح پایدار برای اوکراین مستلزم تقویت قوانین بین‌المللی است.»

با نزدیک شدن به یک سالگی جنگ اوکراین، ریشی سوناک همچنین بر طرحی جدید برای حفاظت از حاکمیت اوکراین در آینده در برابر روسیه تاکید خواهد کرد و می‌گوید که مبارزه کی‌یف «در مورد امنیت و حاکمیت هر ملتی» است.

این اظهارات پس از سفر اخیر ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین به انگلیس، پاریس و بروکسل صورت می‌گیرد که او از غرب خواست هواپیماهای جنگنده در اختیار نیروی هوایی کشورش قرار دهد.

ریشی سوناک از این سفر غیرمنتظره زلنسکی برای اعلام رویکردی دوجانبه برای حمایت از اوکراین استفاده کرد و کیت نظامی برای دفع حمله بهاری روسیه و در عین حال آماده‌سازی نیروهایش برای طولانی‌مدت را پیشنهاد داد.

نخست‌وزیر انگلیس که برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ به آلمان سفر کرده، به این مجمع می‌گوید که غرب در مواجهه با حملات فزاینده روسیه، باید به حمایت از کی‌یف ادامه دهد.

او تاکید دارد: اکنون زمان آن است که حمایت نظامی خود را دو برابر کنیم. زمانی که پوتین این جنگ را آغاز کرد، قمار کرد که عزم ما از بین خواهد رفت. الان هم شرط می‌بندد که ما بترسیم. اما ما آن زمان ثابت کردیم که او اشتباه می‌کند و در اکنون هم به او اثبات خواهیم کرد که اشتباه می‌کند.

این رهبر حزب محافظه کار انگلیس در تلاشی آشکار برای تشویق کشورهای غربی برای ارائه آموزش‌های طولانی مدت به نیروهای مسلح کی‌یف، به رهبران هشدار می‌دهد که «اوکراینی‌ها برای امنیت همه کشورها می‌جنگند.»

ریشی سوناک در سخنرانی خود می‌گوید: ما باید برای تقویت امنیت بلندمدت اوکراین، کارهای بیشتری انجام دهیم. ما باید به آنها قابلیت‌های پیشرفته و در حد استاندارد ناتو را بدهیم که برای آینده به آن نیاز دارند. و ما باید نشان دهیم که در کنار آنها خواهیم ماند و باز هم مایل و قادر به کمک به آنها در دفاع از کشورشان خواهیم بود. آنچه در این جنگ در خطر است، حتی بیشتر از امنیت و حاکمیت یک ملت است. این در مورد امنیت و حاکمیت هر ملتی است. چون تهاجم روسیه، جنایات جنگی نفرت‌انگیز و لفاظی‌های هسته‌ای غیرمسئولانه آن، نشانه تهدیدی گسترده‌تر برای هر چیزی است که ما به آن اعتقاد داریم.

صربستان: جنگ سوم جهانی در پیش است

۱۴۰۱/۱۱/۲۹ - ۲۱:۰۸

«الکساندر ووچیچ» رئیس جمهور صربستان هشدار داد هیچ صلحی به زودی در اوکراین حاصل نخواهد شد.

وی که در کنفرانس امنیتی مونیخ صحبت می‌کرد، با هشدار در اینباره که اوضاع به سوی جنگ جهانی سوم به پیش می‌رود، گفت: «کشورهای غربی به ما فشار می‌آورند چون از تحریم‌ها علیه روسیه حمایت نمی‌کنیم».

ادعای دبیرکل ناتو درباره حمله چین به تایوان

«ینس استولتنبرگ»، دبیر کل ناتو که احتمالا چند ماه دیگر سمت خود را ترک می‌کند، در کنفرانس امنیتی مونیخ درباره آینده تایوان ابراز نگرانی کرد.

دبیر کل ناتو گفت: «آنچه امروز در اروپا رخ داده می‌تواند فردا در آسیا رخ دهد.»

وی افزود روسیه اروپایی متفاوت می‌خواهد اما چین می‌خواهد ببیند روسیه برای اقداماتش چه هزینه‌ای می‌پردازد یا چه پاداشی دریافت می‌کند.

به نوشته وبگاه پالتیکو، دبیر کل ناتو اضافه کرد که حتی اگر جنگ فردا تمام شود، محیط امنیتی ما برای بلندمدت تغییر یافته است.

وی چین را یک رژیم اقتدارگرا خواند و اظهار داشت که جنگ اوکراین نشان داد که آنها نباید به رژیم‌های اقتدارگرا متکی باشند. او گفت بزرگ‌ترین درس جنگ اوکراین این بوده که آمریکای شمالی و اروپا باید در کنار یکدیگر بایستند.

استولتنبرگ در حالی این سخنان را مطرح کرده که بسیاری از ناظران جنگ اوکراین را جنگ نیابتی ناتو علیه مسکو با هدف تضعیف روسیه ارزیابی می‌کنند. ناتو تاکنون ده‌ها میلیارد دلار کمک نظامی به اوکراین اعطا کرده و این در حالی است که همچنان رژیم کی‌یف در موضع تدافعی است و حدود 20 درصد از خاک خود را به روس‌ها واگذار کرده است.

درخواست نمایندگان کنگره برای ارسال جنگنده «اف-16» به اوکراین

گروهی از پنج نماینده جمهوری‌خواه و دموکرات کنگره آمریکا در نامه‌ای از «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا درخواست کردند تا جنگنده‌های «اف-16» را برای نبرد با روسیه به اوکراین ارسال کند.

شبکه آمریکایی «سی ان ان» در این خصوص نوشت، تلاش پنج نماینده کنگره برای ترغیب بایدن به ارسال جنگنده‌های آمریکایی به اوکراین برای مقابله با روسیه احتمالاً‌ هیچ تغییری یا تأثیری بر تصمیمات دولت در خصوص تجهیزاتی که به کی‌یف ارسال می‌کند، نخواهد داشت اما این نامه در آستانه سالگرد آغاز عملیات نظامی روسیه به اوکراین و آغاز سفر بایدن به لهستان نوشته شده است.

نامه مذکور به امضای «جرد گلدن» نماینده دموکرات ایالت «مین»، «تونی گونزالس» نماینده جمهوری‌خواه ایالت تگزاس، «جیسون کرو» نماینده دموکرات ایالت «کلرادو»، «کریسی هولاهان» نماینده دموکرات ایالت «پنسیلوانیا» و «مایک گالگر» نماینده جمهوری‌خواه ایالت «ویسکانسین» درآمده است.

پنج نماینده دموکرات و جمهوری‌خواه کنگره در این نامه با تأکید بر لزوم تداوم حمایت‌های واشنگتن از اوکراین در مقابل روسیه تصریح کردند: «در راستای روحیه رهبری و حمایت، ما احتراماً این نامه را می‌نویسیم تا از دولت شما درخواست کنیم که تا هرچه سریع‌تر تجهیزات مورد درخواست کی‌یف همچون هواپیمای جنگی فالکن اف‌-16 یا هواپیمای مشابه نسل چهارم با قابلیت افزایش برتری هوایی را در اختیار اوکراین قرار دهید».

این نمایندگان کنگره در ادامه افزودند: «عرضه چنین هواپیمایی برای کمک به اوکراین برای محافظت از حریم هوایی‌اش به ویژه با توجه به تجدید حملات روسیه و با در نظرگرفتن احتمالی افزایش عملیات رزمی گسترده ضروری است».

در ماههای اخیر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین، درخواست‌های خود از متحدان غربی برای عرضه صدها تانک میدان اصلی نبرد و جنگنده برای نبرد با روسیه را تشدید بخشیده است و هفته گذشته نیز در جریان سفر به لندن نیز این درخواست‌ها را تکرار کرد.

این نامه در حالی نوشته شده است که زلنسکی ماه گذشته از بایدن درخواست کرد که جنگنده اف-16 در اختیار اوکراین قرار دهد و بایدن نیز به درخواست وی پاسخ منفی داد و پس از آن گفت که گفت‌وگو با کی‌یف درباره عرضه تسلیحات در جریان است.

تبریک سال ۱۴۰۰ + اس ام اس، متن و عکس...
ما را در سایت تبریک سال ۱۴۰۰ + اس ام اس، متن و عکس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد جواد عظیم بازدید : 124 تاريخ : يکشنبه 30 بهمن 1401 ساعت: 1:07