معرفی و دانلود کتاب صوتی زن در گذر میانسالی: چگونه پس از 35 سالگی جوان و سالم بمانیم

ساخت وبلاگ

معرفی کتاب صوتی زن در گذر میانسالی: چگونه پس از 35 سالگی جوان و سالم بمانیم

کتاب صوتی زن در گذر میانسالی اثری از برنارد ای. اسکین، پزشک متخصص زنان و زایمان و لین اس. دوماس، مشاور سلامت روان است. مؤلفان در این کتاب، با بازتعریفِ مفاهیم مربوط به دوره‌های سنی در زنان، به‌ویژه میانسالی و یائسگی، راهکارهایی را برای پیش‌گرفتنِ سبک زندگی بهتر و مفیدتر برای آنان ارائه داده‌اند.

درباره‌ی کتاب صوتی زن در گذر میانسالی

برنارد ای. اسکین (Bernard A. Eskin) و لین اس. دوماس (Lynne S. Dumas) در کتاب صوتی زن در گذر میانسالی: چگونه پس از سی‌وپنج سالگی جوان و سالم بمانیم (Midlife Can Wait: How to Stay Young and Healthy after 35) به مسائل و موضوعاتِ مربوط به تندرستی جسمانی و سبک زندگی زنان در سال‌های گذر، یعنی از سی‌وشش تا پنجاه سالگی، پرداخته‌اند. از جمله مواردی که به‌تفصیل در این کتاب به آن‌ها اشاره شده است می‌توان به تغییرات فیزیولوژیِ بدن، تغییر در چرخه‌های عادت ماهانه، گُر گرفتگی و تغییرات هورمون‌ها، روش‌های پیشگیری از بارداری، چگونگی افزایش طول مدت بارآوری، بهره‌مندی از روابط جنسی بهتر و تیروئیدِ میانسالی اشاره کرد.

میانسالی ممکن است با اولین تار موی سفیدی که در سرتان می‌بینید، آغاز شود؛ یا با همان احساس خستگی که حتی با وجود استراحت و خواب، از بین نمی‌رود، کسالتی که برطرف نمی‌شود یا هیجان و شوقی که دیگر چندان شکوفا نمی‌شود. شاید مدام و به‌دفعات گُر گرفتگی را تجربه یا میل جنسی کمتری در خود احساس کنید. تمامیِ این تغییراتی که بدن شما اندک‌اندک با آن‌ها مواجه می‌شود، نشانه‌ای حاکی از نزدیک شدنِ دوران میانسالی و یائسگی هستند؛ بخشی طبیعی از زندگی که به‌هیچ‌روی، نشانه‌ای مبنی بر پایان یک زندگی سازنده و پویا نخواهند بود.

معرفی و <a href='/last-search/?q=دانلود'>دانلود</a> کتاب صوتی زن در گذر میانسالی

تغییر، بخشی غیرقابل اجتناب و جدایی‌ناپذیر از زندگی است. میانسالی و تبعات آن نیز بخشی از این تغییرات و واقعیات زندگی به شمار می‌روند. این دوره‌ی سنی برای بسیاری از افراد، دورانی اضطراب‌آور و هراس‌برانگیز است؛ دورانی که در آن، فرد همانند نوجوانی و بلوغش، تغییرات فیزیکی، احساسی و حتی اجتماعی را تجربه خواهد کرد. برای زنان، تحولاتِ دورانِ میانسالی اندکی پیچیده‌تر و شدیدتر است؛ چرا که تغییرات فیزیولوژیکی، دگرگونی‌ها و تأثیرات عمیقی بر زندگیِ آنان به‌جای می‌گذارد. آن‌ها اضطراب‌ها، افسردگی‌ها، ترس‌ها و نگرانی‌هایی را در این دوره نسبت به خود و اطرافیان‌شان احساس می‌کنند که گذرانِ زندگی را اندکی برای آنان دشوار خواهد کرد و از این رو، بهتر است پیش از رسیدن به سال‌های گذر، از آن تغییرات و آثارشان بر زندگیِ خود مطلع شده و برای این مواجهه، تا حد امکان آماده شوند.

برناد ای اسکین و لین اس دوماس در کتاب صوتی زن در گذر میانسالی با زبانی ساده و روان، به مخاطبان خود توضیح می‌دهند که از چه راه‌هایی خواهند توانست در سنین مختلفی از سی‌پنج گرفته تا چهل‌وپنج و پنجاه‌وپنج، احساس فوق‌العاده‌ای را در جسم و روانِ خود تجربه کنند. مخاطبِ آنان، همه‌ی زنان از هر قشر و طبقه‌ای هستند که علاقه‌مندند اطلاعات بیشتری درباره‌ی این محدوده‌ی سنی و آثارِ آن کسب کنند. اگر شما نیز از زمره‌ی افرادی به‌شمار می‌روید که نگران اتفاقاتِ بدنِ خود هستید و از علت و چگونگیِ تحولات جسمِ خود، اطلاعاتی ناکافی و نامشخص دارید، نگران نباشید. مؤلفانِ این کتاب شما را یاری خواهند داد تا نوسانات هورمونیِ خود را درک کنید، طول مدت و کیفیتِ باروری خود را افزایش دهید، سطح انرژی خود را بالا ببرید، بدنتان را قوی‌تر و منعطف‌تر نگاه دارید، وزنِ خود را در حد تعادل و ایدئال حفظ کنید، از زندگی جنسی سالم‌تر و با کیفیت‌تر بهره‌مند شوید و... . با پیروی از نظریات و راهکارهای آنان، می‌توانید با هر گونه نگرانی و دلواپسی که درباره‌ی تندرستی و گذرانِ سال‌های میانسالی دارید، با اطمینان و سهولت بیشتری روبه‌رو شوید. کافی‌ست بدانید که با آگاهیِ کافی از دگرگونی‌های این دوران و پیامدهای آن، می‌توانید میانسالی را نه به‌شکل دورانی ترسناک و منفعل که همانند هنگامه‌ای پر از شور و شوق و پویایی تجربه کنید.

کتاب زن در گذر میانسالی را مهدی قراچه داغی به فارسی ترجمه کرده و انتشارات پیکان آن را به چاپ رسانده است. نسخه‌ی گویای این کتاب را به همت نشر صوتی موج کتاب و با خوانش مرجان شهنازفرد می‌شنوید.

کتاب صوتی زن در گذر میانسالی برای چه کسانی مناسب است؟

کتاب صوتی زن در گذر میانسالی برای تمامی زنان، به‌ویژه افرادی که در آستانه‌ی میانسالی قرار دارند، مطالبی آموزنده، مفید و جالب‌توجه در بر دارد.

در بخشی از کتاب صوتی زن در گذر میانسالی: چگونه پس از 35 سالگی جوان و سالم بمانیم می‌شنویم

طی سال‌ها طبابت، اسطوره‌های فراوانی درباره‌ی یائسگی شنیده‌ام که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به این تصور باطل اشاره کرد که یائسگی را یک فاجعه می‌داند. صبح روزی از خواب بیدار می‌شوید و می‌بینید که یائسه شده‌اید. این تصور خلاف واقع است.

یائسه شدن به بیان ساده متوقف شدن عادت ماهانه است و هرگز به‌طور ناگهانی و بدون هشدار قبلی اتفاق نمی‌افتد. در واقع بدن سال‌ها قبل از یائسه شدن خود را برای این اتفاق آماده می‌کند. به عبارت دیگر شما از سی‌و‌شش سالگی به بعد برای یائسه شدن تدارک می‌بینید. یعنی به احتمال زیاد پانزده سال طول می‌کشد تا تغییرات فیزیولوژیایی شما را برای قبول یائسگی آماده می‌سازد. پانزده سال خودتان را آماده کنید تا به پایان رسیدنِ عادت ماهانه را تجربه کنید. از آنجایی که اغلب زنان در پنجاه‌ویک سالگی یائسه می‌شوند، برای تغییرات بعضاً چشمگیر اما معمولاً تدریجی جسمانی باید دوره‌ای پانزده ساله قائل شویم. فاصله‌ی سی‌وشش تا پنجاه سالگی را اصطلاحاً «سال‌های گذر» می‌نامیم.

زنان در فاصله‌ی سال‌های گذر با هم مشترکاتی دارند که از جمله بارزترین آن‌ها می‌توان به تغییرات جسمانی مرتبط با سن اشاره کرد که در این گروه از زنان اتفاق می‌افتد. از جمله بارزترین تغییرات فیزیولوژیایی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاهش باروری تخمدان‌ها. در سال‌های گذر تخمدان‌ها استروژن کمتری ترشح می‌کنند که همان‌طور که توضیح خواهم داد روی عملکرد بدن اثر فراوان می‌گذارد که از جمله این‌ها می‌توان به داغ شدن اشاره کرد. افزوده بر این، تخمدان‌های زن در سال‌های گذر، تخمک‌های کمتر و کهنه‌تری را در خود نگه می‌دارد که در نتیجه‌ی آن، مشکلاتی در زمینه‌ی باروری و تولید مثل ایجاد می‌شود.

تبریک سال ۱۴۰۰ + اس ام اس، متن و عکس...
ما را در سایت تبریک سال ۱۴۰۰ + اس ام اس، متن و عکس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد جواد عظیم بازدید : 30 تاريخ : دوشنبه 18 دی 1402 ساعت: 18:33